Huidverbetering.

Een stralende huid, wie wilt dat nou niet?

Bij Beauty salon glow your skin werken we met de nieuwste technieken met betrekking tot hudverbetering. Dermaplaning is een oppervlakkige behandeling voor dode huidcellen en donshaartjes. Daarna volgt de Biologische peeling die in de huidlagen daaronder de huid gaat reingen en ontgiften. Microneedling is de diepste vormvan huidverbetering. Hierbij gaan we de huid stimuleren om collageen aan te maken, met als resultaat om rimpels en fijne lijntjes aan te pakken.

Huidverbetering

Dermaplaning

Dermaplaning is een non-invasieve huidverbeterende behandelmethode voor het verkrijgen van een stralende, frisse huid. Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. Hierdoor worden kleine donshaartjes, dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is een pijnloze behandeling. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen.

Een van de grootste misvattingen over Dermaplaning is dat de haartjes dikker en donkerder terug groeien. De (dons)haartjes die verwijderd worden, groeien gewoon met dezelfde kleur en dikte terug. Dit komt omdat de behandeling de structuur van de haarfollikel (haarzakje) niet veranderd. Doordat de haartjes aan de oppervlakte worden afgesneden, heeft Dermaplaning geen invloed op de groei van de haartjes in de haarfollikels. Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Na 4-8 weken kan de behandeling herhaald worden.

Wat kan men bereiken met dermaplaning?
Fijnere poriënstructuur
Verhelderen van hyperpigmentatie
Verwijderen van ongewenste haargroei
Glow
Gladde huid
Verfriste teint

Wanneer mag je de dermaplaning NIET ondergaan:
• Geïrriteerde, zeer gevoelige of (zon) verbrande huid
• Actieve rosacea, de rosacea kan geïrriteerd en ontstoken raken
• Actieve acne
• Veel terminaal haar op het te behandelen gebied
• Bij infecties, de infectie kan zich verspreiden (ook koortslip!!)
• Bij open wondjes
• Diabetes welke niet onder controle is
• Gevoelig voor  littekens (overmatig littekenweefsel dat zich verder uitbreidt dan de wond)
• Bij het gebruik van Roaccutane, retinoïden, hydrocortisonen of antibiotica
• Eczeem en psoriasis op het te behandelen gebied
• Botox of fillers moeten minimaal 14 dagen rusten voordat Dermaplaning toegepast mag worden
• Huidkanker
• HIV of Aids

Na de behandeling:
Gebruik dagelijks de geadviseerde SPF-50+ 
Gebruik thuis de geadviseerde producten.
De huid 12 uur na de behandeling niet reinigen.
Tussen harsen/epileren en Dermaplaning dient 7-14 dagen te zitten.
Binnen 24 uur geen producten die fruitzuren bevatten aanbrengen.
Gedurende 24 uur geen make-up aanbrengen.
Sporten mag na 24 uur.
Sauna mag na 48 uur.
Zon/zonnebank voorkomen gedurende 14-21 dagen. 

Dermaplaning: Reinigen, peeling, onzuiverheden verwijderen, dermaplaning, vitamine c boost, hydraterend masker.  60 minuten –  €63,00

Dermaplaning deluxe: Dermaplaning behandeling + cupping massage decollete, hals & gezicht + klassieke massage nek/schouders. 75 minuten – €75,00

 

Huidverbetering

BIOLOGISCHE PEELING

Een Bio Peel is een biologische kruidenpeeling waarbij een mix van gedroogde kruiden, zeewier, algen en/ of plant- en fruit extracten op de huid aangebracht wordt. Deze extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Iedere peeling heeft hierbij zijn eigen werking en behandelt specifieke indicaties.
Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt de huid zeer glad en zacht aan. Dat de huid zo glad en zacht aanvoelt komt door het wegnemen van de bovenste lagen dode huidcellen. Ter bescherming wordt een zonnefactor aangebracht.

Wat kan men bereiken met een Bio Peel?
Fijnere poriën
Verhelderen van sommige hyperpigmentatie
Herstel bij (uitgebluste) puistjes
Gladder huidoppervlak
Gladstrijken van lijntjes
Herstellen van een onrustige huid
Intens opfrissen van een doffe, vale huid

Wanneer mag je de Bio Peel NIET ondergaan:
• Virale infecties (koortslip)
• Kanker of als iemand nog kankermedicatie gebruikt
• Open wondjes
•  Bepaalde medicatie (Overleg met de schoonheidsspecialist of de ehandeling voor jou mofelijk is)
•  Botox (14 dagen na de gezette botox mag de behandeling weer uitgevoerd worden)

Na de behandeling:
Er worden meerdere laagjes dode huidellen verwijderd. Daarom dient de zon(nebank) minimaal 14 dagen te worden vermeden. Bij blootstelling van zon is het belangrijk om de Anti-Aging Protect Cream spf50+ aan te brengen.

De huid kan tot 48 uur na de behandeling droog en licht trekkerig aanvoelen. U kunt dit wegnemen door het gebruik van een olie-serum, zoals het Dry Skin Rescue Serum of één van de oil elixers.

Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen. Ook dan kunt u gebruik maken van een olie-serum om de schilfering tegen te gaan.

Tussen een botox behandeling en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten. De Bio Peel ontgift namelijk de huid, maar ook de botuline van de botox.

Tussen harsen en een Bio Peel moet minimaal 14 dagen zitten.

Drink na de behandeling gedurende de dag minimaal 2 liter water om de vrij gekomen afvalstoffen af te voeren.

Tussen de volgende behandelingen en een Bio Peel moet minimaal 6 weken zitten,mits deze toegepast zijn op hetzelfde gebied: Microdermabrasie, sterke chemische peeling (TCA, Messner, Blue Peel), IPL en laserbehandeling.

Biologische kruidenpeeling:Reinigen, biopeel icm vapazone, peeling, onzuiverheden verwijderen, vitamine c boost, masker. 60 minuten – €63,00

Biologische kruidenpeeling deluxe: Biopeelbehandeling + cupping massage decollete, hals & gezicht + klassieke massage nek/schouders. 75 minuten – €75,00

 

Huidverbetering

Microneedling

Microneedling, ook wel bekend onder de naam Mesotherapie, is een effectieve behandeling welke met name gebruikt wordt voor huidverbetering (anti-aging). “Meso” betekend mid-dermaal, en geeft aan in welk deel van de huid deze behandeling toegepast wordt.
Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes inde huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen.
Microneedling richt zich met name op collageenprocessen. Naarmate de huid ouder wordt maakt het lichaam minder collageen aan. De huid begint slapper te worden en er ontstaan rimpels. Door de Microneedling behandeling wordt het lichaam aangezet om de gemaakte kanaaltjes dicht te maken met collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en worden rimpeltjes van binnenuit opgevuld. Het aangemaakte collageen blijft voor lange tijd aanwezig in de huid, alvorens het door het natuurlijke proces van het lichaam weer afgebroken wordt. Om het resultaat van de behandeling te behouden, wordt er 3 tot 4 keer par jaar een onderhoudsbehandeling toegepast.

Wat kan men bereiken met microneedling?
Algehele huidverbetering
Fijnere poriën
Verhelpen van pigmentstoornissen
Verminderen van (acne) littekens
Verminderen van fijne lijntjes/rimpels
Gladdere huid

Wanneer mag je microneedling NIET ondergaan:
• Virale infecties (koortslip)
• Huidkanker
• Verheven moedervlekken
• Huidbeschadigingen zoals; eczeem, psoriasis, open wonden
• Actieve acne
• Huidverbranding
• Gebruik bloed verdunnende medicatie
• Gebruik van huid verdunnende medicatie
• Overige niet verklaarbare huidbeschadigingen
• Slechte wondgenezing
• Diabetes, enkel na raadpleging arts.

Na de behandeling:
Sauna mag na 48 uur
Sporten mag na 48 uur (transpiratie)
Douchen mag dezelfde dag, pas op met te heet water
Zwemmen mag na 48 uur
Tot een week na de behandeling dient u directe blootstelling aan zon en zonnebank te vermijden.
Na 12-24 uur kunt u weer make-up dragen, reinig de huid de dagen hierna grondig

Microneedling gezicht: Reiniging met fruitzuren, pre peeling, microneedling behandeling, vitamine c boost, aloe vera calming masker.  50 minuten – €92,50

Microneedling gezicht & hals. 60 minuten-  €99,00

Microneedling gezicht, hals, decollete. 75 minuten – €105,00